20/4/15

Actuació dels Castellers de Castelldefels a Begues



Diada d'estrenes a Begues


Ahir diumenge els Castellers de Castelldefels van pujar a Begues per celebrar el 2n aniversari dels seus fillols, els Encantats de Begues. A la diada també hi participava la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca, vells coneguts dels Grocs, amb qui han actuat ja en diverses ocasions.

Així, en un ambient casteller immillorable, els Encantats van aconseguir descarregar sense problemes el  4 de 6 amb l'agulla, el 3 de 6 i el 2 de 6, i els de la Jove de Vilafranca, després d'un intent desmuntat de 3 de 7, van completar el 3 de 6 amb l'agulla, el 2 de 6 i el 3 de 6. Els Grocs van descarregar, en primera ronda, el primer castell amb l'agulla de la temporada, un 3 de 6 amb l'agulla amb un segon i una acotxadora novells, que s'estrenaven en aquesta construcció. En segona ronda portaven un 4 de 6 molt especial i molt important per a la colla, en què també s'estrenaven dos segons, un dosos i l'acotxadora. Era, a més, tot just  el segon castell que feien a plaça un altre dels segons i una terços. Així doncs, un castell molt i molt novell, que va quedar en intent desmuntat per indecisió de la canalla en el primer intent, però que es va descarregar amb molta solvència i bones mides a la ronda de repetició. Una gran fita per a la colla, que veu com creix el planter de "troncaires". Per acabar, els de Castelldefels van provar el 2 de 6, que va quedar en intent desmuntat, també per indecisió de la canalla, una canalla a qui li està costant una mica arrencar aquesta temporada, però que està agafant el ritme ràpidament i aviat estarà en plena forma.

La propera actuació dels Grocs serà diumenge que ve a la Diada de Sant Jordi a Les Roquetes del Garraf, on actuaran amb els amfitrions, els Castellers de les Roquetes, i els  Brivalls de Cornudella.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario