27/5/15

Actuació dels Castellers de Castelldefels a Bruguers‏



Diumenge passat es va celebrar, com cada any, el tradicional Aplec a l’Ermita de Bruguers. I, com cada any, l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels hi va participar amb els seus grups de balls, gegants i grallers. A la cita no hi van faltar tampoc els Castellers de Castelldefels, que van actuar juntament amb els seus fillols, els Encantats de Begues. 

Com és un acte que engloba diverses activitats, no hi ha temps de fer una actuació castellera completa de tres castells, i és per això que es van haver de conformar amb les rondes de pilars i una sola ronda de castells, en què els Grocs van descarregar un 4 de 6 amb l’agulla i els Encantats un 3 de 6 amb l’agulla. Abans del pilars de comiat, però, van alçar un 4 de 6 de germanor que ja és el tercer any que fan i que esperen poder alçar durant molts anys més.

La propera parada dels Grocs serà diumenge que ve, 31 de maig, al migdia, a la Plaça Joan XXIII de Castelldefels, on es celebrarà el 33è aniversari de la Agrupació de Cultura Popular.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario