25/6/15

El PSC considera que la pluralitat del nou govern municipal és el reflex de la necessitat d’acords que la ciutadania demanava

 NOTA DE PRENSA

 
El PSC considera que la pluralitat del nou govern municipal és el reflex de la necessitat d’acords que la ciutadania demanava  


Els socialistes recorden que la incapacitat de l’anterior govern del PP 
per assolir pactes 
va portar l’Ajuntament 
a la paràlisi



El PSC de Castelldefels considera que la pluralitat de visions que reflecteix el cartipàs del nou govern municipal posa de manifest l’aposta per recollir les diferents sensibilitats que hi ha en la societat “i que la ciutadania va expressar amb els seus vots a les passades eleccions municipals”. Per als socialistes, el fet que diferents forces polítiques, amb diferents punts de vista, s’hagin posat d’acord amb l’objectiu comú de fer que Castelldefels progressi “és un valor que la ciutadania de Castelldefels demanava”.
En aquest sentit, cal tenir present que l’acord de govern té com a eix central situar les persones en el centre de l’acció municipal, sobretot les que es troben en una situació de vulnerabilitat producte de la crisi econòmica que les polítiques de retallades de serveis del PP han agreujat.
El PSC entén que el PP no comparteixi aquest esforç que diferents grups municipals han fet per deixar de banda all que els separa i posar en valor all que els uneix. Val a dir que amb les crítiques a l’acord de govern, el portaveu del grup municipal del PP, Manuel Reyes, és coherent amb el tarannà intransigent que el va caracteritzar durant els quatre anys que va exercir d’alcalde. Incapaç d’assolir pactes amb altres formacions, Reyes va dur l’acció de l’anterior govern municipal a la paràlisi.  


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario