30/6/15

Maria Miranda, escollida Primera Secretària del PSC de Castelldefels



Sau, que ocupava el càrrec fins ara, havia expressat
la seva voluntat de deixar la primera línia 
per contribuir a la renovació del partit a la ciutat
 

L’agrupació del Partit dels Socialistes (PSC) a Castelldefels va escollir Maria Miranda com a Primera secretària de l’agrupació local en l’assemblea que es va celebrar el passat 26 de juny. Miranda, que va encapçalar la candidatura del PSC a les passades eleccions municipals, substitueix així Joan Sau, que des del moment en què va fer pública la seva renúncia a tornar-se a presentar com a candidat a liderar la llista del PSC a les municipals havia expressat la seva voluntat de deixar també aquest càrrec perquè la renovació es fes en tots els àmbits del partit.

El PSC ha dipositat la seva confiança en Miranda “per posar en marxa els projectes de ciutat que impulsem des de la nostra organització”. Val a dir que el fet que recaigui el lideratge institucional i orgànic del PSC en la mateixa persona permet la coordinació de la tasca que els socialistes fem en tots dos àmbits. Miranda ha expressat la seva voluntat d'enfortir la relació del partit amb la ciutat: “la nostra fita és estar més aprop de la gent, especialment de les persones més vulnerables, conèixer la seva realitat i portar propostes a l’Ajuntament per millorar-la”.




Per la seva banda, Joan Sau, que ha donat el seu suport a Miranda, ha mostrat la seva confiança en que la nova executiva farà possible que Castelldefels “es mantingui en la senda del progrés, de la qual absent durant els quatre anys de retallades del govern municipal del PP”. Sau ha agraït també el suport rebut durant el seu mandat.



La renovació al capdavant del PSC de Castelldefels es completa amb l’elecció de la nova executiva en què figuren Fernando Cerpa (Nico) com a secretari d’Organització, José Antonio Pulgarín, com a secretari de Política Municipal, i Raúl Vergel, com a secretari de Formació. La resta de l’executiva està formada per:

Sec. de Comunicació: Àfrica Lorente

Sec. de Dinamització: Andrés Lasheras

Sectorial Serveis socials: J. Antonio Pulgarín

Sectorial Joventut: Clara Quirante

Sectorial Esports: Joan Estrada

Sectorial Gent gran: Elena Elizondo

Vocal: Susana Gonzálvez

Vocal: Manuel Jerez

Vocal: Ramón Amador

Vocal: Antonio Fdez. Carracedo

Vocal: Jordi Planel

Vocal: Anna Roig


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario