23/7/15

Avui, Ple Municipal a l'Ajuntament de Castelldefels



Imatge ampliada 
El Ple Municipal és retransmès íntegrament en directe per Ràdio Castelldefels, 
que es pot escoltar a través de la 98.0 FM o a www.radiocastelldefels.org

"Davant la transcendència dels assumptes que es tractaran en el Ple", l'alcaldessa de Castelldefels demana "una demostració pública de comportament cívic, en un clima de respecte recíproc"

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels acull aquest 23 de juliol (19 h), la sessió ordinària del Ple Municipal. Després de l'aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior i el despatx oficial de les comunicacions rebudes, el Ple debatrà 6 punts més:
- Donar compte de l'informe emès per la Intervenció Municipal sobre el compliment del Pla de Reducció del Deute aprovat pel Ple de 30/10/2014
- Recuperació del nom original de la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i canvi de nom de la sala polivalent de la biblioteca que rebrà el nom de sala Margarida Xirgu
- Designació dels representants al Consell Escolar Municipal.
- Aprovació de la renovació dels membres del comitè d'avaluació i seguiment en representació de l'Ajuntament de Castelldefels, relativa a la sol·licitud de la subvenció del projecte d'Intervenció Integral en el barri de Vista Alegre de Castelldefels.
Aprovació dels nous estatuts del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.-
-Donar el vistiplau al text refós de la modificació puntual del Pla General Metropolità en l'àmbit de l'equipament emplaçat en les parcel·les situades al carrer del Comte Güell, 3-5-7-9 i una part de la parcel·la situada a l'avinguda de la Cova Fumada número 7 (qualificada de zona verda de nova creació).
A continuació, control i fiscalització de l'actuació dels altres òrgans de govern:
- Assabentar el Ple de les principals resolucions de l'Alcaldia, la Junta de Govern Local i de les regidories delegades
- Mocions dels Grups Municipals
- Moció que presenten els grups municipals ERC-AM i CiU, d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).
Com és habitual, el Ple conclou amb els Assumptes d'Urgència i el torn de Precs i Preguntes.

El Ple Municipal és retransmès íntegrament en directe per Ràdio Castelldefels, que es pot escoltar a través de la 98.0 FM o a www.radiocastelldefels.org.

L'alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, demana que "davant la trascendència dels assumptes que es tractaran en el Ple i comptant amb el previsible debat social que poden generar entre la ciutadania, el govern municipal de Castelldefels manifesta el seu desig que tots els actes previstos per al dia d'avui es desenvolupin amb normalitat democràtica. És voluntat d'aquest govern mantenir els canals oberts de diàleg amb la ciutadania. I en aquest Ple totes les veus, a favor i en contra de les diferents iniciatives, seran escoltades en un marc de respecte a valors com la tolerància, la diversitat i la llibertat d'expressió. Finalment, l'Executiu fa una crida a la responsabilitat de totes les persones participants, tant en el Ple municipal com en les diferents manifestacions convocades a la via pública, i que coincidiran amb la celebració del Ple; perquè tots aquests actes es converteixin en una demostració pública de comportament cívic, en un clima de respecte recíproc".
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario