26/8/15

Constituït el comitè de campanya de la candidatura JUNTS PEL SI a Castelldefels.



Comunicat de premsa


hir, dimarts 25 d’agost va quedar constituït l’equip de treball de la candidatura “JUNTS PEL SI” a Castelldefels.
En el cas del nostre municipi recordem que els partits que hi formen part són Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya i Moviment d’Esquerres. Amb el suport de les entitats Omnium Cultural i l’ANC.
"Junts pel Sí" és la candidatura conjunta de la societat civil i partits polítics per guanyar les eleccions plebiscitàries del 27S i fer un nou país que millori la vida de les persones.
Volem assolir la plena sobirania. Disposar de les eines dels estats per posar-les al servei de tots els ciutadans i fer un projecte compartit de canvi i de millora social, econòmica i cultural per a tothom, especialment per donar resposta a les necessitats diàries, urgents i reals dels més desfavorits.
La finalitat del procés de construcció d’un nou país independent és, doncs, la capacitat de donar respostes, crear oportunitats i proporcionar eines al servei de la llibertat, el benestar i l’ocupació de les persones.
Des de la diversitat i la pluralitat que millor representa el país, “Junts Pel Sí” es presenta amb un projecte comú per aconseguir una majoria que permeti dur a Catalunya a l’exercici de la plena sobirania com a Estat.
En propers comunicats informarem dels actes de campanya previstos a la nostra ciutat Podeu seguir i contactar amb nosaltres a través de:
castelldefelsjuntspelsi@gmail.com
@JuntsPelSiDfels
Facebook.com/JuntsPelSiCastelldefels
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario