2/9/15

El proper DISSABTE 5 DE SETEMBRE, de 10.00 del matí a les 22.00 l'ANC Castelldefels, organitza un multi acte a la plaça de l'Església.


 


L'acte que s'obrirà amb un cercavila i una caminada al Canal Olímpic pretén ser un punt de trobada obert perquè tothom que ho vulgui, pugui participar-hi.

Des del més petits fins als més I més grans tothom trobarà el seu lloc a la plaça. Esmorzarem plegats pa i xocolata, obrirem l'espai de la plaça als tallers i a la participació i als jocs tradicionals catalans. Tindrem TALLER DE SCRAPOOKING (cal fer INSCRIPCIÓ PRÈVIA A COCOLOCO.SCRAP.GMAIL.COM)

Al migdia, donarem pas la reflexió amb un microdebat sobre REGENERACIÓ DEMOCRÀTICA I PARTICIPACIÓ amb Mònica Sabata, Ferran Camps, Pere Bonsi i Isabel Lòpez que presentarà Sílvia Soler, coordinadora de l'Assemblea Nacional de Castelldefels.

Dinarem junts i a la tarda recuperarem l'espai de jocs i tallers a la plaça: cursa de sacs, tallers de castells, de sardanes, de pales platja, de reciclatge... i farem una mica d'esport. I tindrem una exhibició de bitlles catalanes.

A les 20.00, rebrem al president de l'Assemblea Catalana, Jordi Sánchez, amb el so d'una batucada i acabarem amb un final de festa  musical.

Durant tot el dia tindrem obert el nostre punt d’informació on podreu trobar samarretes, barrets de palla per #laMeridiana i  podreu informar-vos de tot el que necessiteu.

US ESPEREM A TOTES I A TOTES!

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario