27/11/15

El PP de Castelldefels vota en contra de una moció per que no es suspenguin les obres del passeig Marítim



Article d’opinió

Lluis Soler
Regidor a l’ajuntament de Castelldefels

Sembla a ser que perdem de vista el que realment és el més important i a la meva manera de veure, el més greu del Ple d'ahir. A part de totes les intervencions, de "l'autobrillo", del " tu més" ... el més important i que sembla que algú estigui interessat que perdem de vista és que el Govern de l'Estat, (si, el PP) ha aturat (un cop més) les obres del Pg Marítim. Un any després de donar el vistiplau a unes modificacions del projecte, avui el mateix Ministeri diu que no. I que no ho pagarà. (són 4.554,81€) I per tant, l'empresa que fa la obra ho fa saber a l'Ajuntament (no pas el Ministeri). I recull i plega..... deixant el passeig "potes amunt".
Aquesta és la magnífica gestió del govern anterior del Manuel Reyes. Ja ho vam dir... masses presses per inaugurar i col·locar un monument.... masses presses....
Ja hem patit un estiu molt negatiu sobretot pels comerços de la platja. Tindrem un estiu més així??
Ahir, al ple municipal Movem, PSC, ERC, CSiPot i Convergència vam presentar una moció per demanar a la Ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient que es reprenguin immediatament les obres tal com l'article 234 de la Llei de Contractes del Sector Públic li confereix.
I la sorpresa és que el PP de Castelldefels vota en contra de la moció. Perdonin??
És cert que el text de la moció parla de totes les personalitats del PP que han passat pel Pg Marítim a fer-se fotos ( Arias Cañete, Llanos de Luna, Manuel Reyes....)
També és cert que la moció parla de la posada en escena de la "primera pedra"....
Però és que la moció fa un recull cronològic dels fets. Sense més.
Si no els agrada, han d'assumir-ho.
Deixin de banda els interessos electoralistes i de partit i defensin la ciutat de Castelldefels.
Nosaltres, els convergents, hem votat moltes mocions que van en contra de la gestió del govern de la Generalitat. Però entenem que si som regidors de Castelldefels és per defensar Castelldefels.
En fi...
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario