26/2/16

Convergència reclama al govern local que aporti una solució definitiva als establiments de restauració del front marítim de Castelldefels referent a l’ús de les terrasses durant el mes de febrer.


 NOTA DE PREMSA
Des de fa molts anys, els establiments del front marítim de Castelldefels que tenen Terrassa, durant el mes de febrer de cada any l’han de desmuntar amb totes les despeses que això repercuteix per als establiments. Tot i pagar els permisos corresponents a dotze mesos només poden fer-ne ús durant onze.
Segons una trobada mantinguda entre els regidors de Convergència, Xavier Amate i Lluís Soler, amb propietaris i representants dels negocis afectats per aquesta situació i amb el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels hem pogut constatar que aquesta situació només afecta els establiments privats i no als que tenen una concessió municipal, com ho són les guinguetes del Passeig Marítim.

“No podem seguir deixant de banda aquest problema any rere any. S’ha de solucionar ja pel benefici de tots. Lluitem per trencar aquesta problemàtica que porta tants anys i sembla que s’hagi convertit en una tradició” Xavier Amate.

Com ens indiquen els afectats, aquesta obligació de retirar les terrasses cada mes de febrer els comporta una despesa d’entre els 8.000€ i els 14.000€ depenent de cada establiment. A aquestes despeses cal afegir la pèrdua de beneficis (lucre cessant) que es produeix, com ha estat en el cas d’aquest mes de febrer, on hem viscut dies de gran bonança meteorològica, amb temperatures suaus, i a més coincidint aquests mateixa setmana amb el congrés de telefonia mòbil de Barcelona.
Els regidors Convergents es van comprometre a fer tot el possible per solucionar aquesta situació que durant tants anys afecta als establiments i que avui dia encara ningú els ha ofert una solució. De la mateixa manera els Regidors han exposat al gremi d’hostaleria que demanarien al govern local que busquessin la millor solució i s’han compromès a posar-se a disposició per tendir converses amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Al ple del passat febrer el portaveu convergent Xavier Amate va denunciar aquesta situació als membres del govern.

Castelldefels, 26 de febrer de 2016


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario