1/3/16

Comunicat del Govern Municipal de Castelldefels davant el procediment legal en el conflicte intern de Castelldefels Sí Pot





Quan hi hagi una resolució judicial 
davant aquest contenciós,
el govern municipal de Castelldefels 
es pronunciarà al respecte

El govern de l'Ajuntament de Castelldefels es vol pronunciar arran de diverses informacions publicades a la premsa. Aquestes informacions afecten directament a membres d'un dels partits integrants del pacte de Govern, concretament als dos regidors de “Castelldefels Sí Pot”, Isabel Cabello i Álex Company. Actualment, Cabello exerceix la seva responsabilitat en el Govern com a regidora de Serveis Socials i Dependència i Company és regidor de Salut, Consum i Igualtat.
En primer lloc el govern municipal de Castelldefels vol subratllar que el pacte de governabilitat, amb data 12 de juny de 2015, va ser signat per cinc partits polítics: PSC, MOVEM Castelldefels, ERC, “Castelldefels Sí Pot” i CiU; dels quals, quatre formen part del govern, tots a excepció de CiU. La formació “Castelldefels Sí Pot” es va presentar a les eleccions municipals de maig de 2015 amb aquesta denominació. Per tant, a dia d'avui, el partit representat a l'Ajuntament de Castelldefels, i amb responsabilitats de govern, continua sent la formació “Castelldefels Sí Pot”, a la que pertanyen Cabello i Company. En cap cas hi va haver una candidatura pròpia de Podem a les municipals de Castelldefels.
En segon lloc, el Govern municipal de Castelldefels té coneixement des del passat mes de desembre de l'existència d'un conflicte intern, obert entre diversos sectors dins de l'organització “Castelldefels Sí Pot”. Arran d'aquesta discussió interna, el passat 12 de gener, una part de l'organització de “Castelldefels Sí Pot” va presentar en aquest Ajuntament un escrit, comunicant l'expulsió com a membres del partit d'Isabel Cabello i i Àlex Company.
Dues setmanes després, amb data de 25 de gener, els dos regidors afectats, Isabel Cabello i Àlex Company, i una part significativa de l'organització de “Castelldefels Sí Pot”, van presentar una demanda als Jutjats, demanant la nul·litat de l'acord d'expulsió adoptat per altres membres de la formació.
A dia d'avui, aquest conflicte legal, entre integrants de la mateixa formació política, està pendent de resolució judicial. Els serveis jurídics de l'Ajuntament de Castelldefels estan, en tot moment, al corrent d'aquest procés intern que es viu a “Castelldefels Sí Pot”. Tanmateix, el govern manifesta la seva voluntat de ser rigorós i escrupolós amb el procediment legal. Quan hi hagi una resolució judicial davant aquest contenciós, el Govern municipal de Castelldefels es pronunciarà al respecte.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario