16/6/16

La primera fase de la remodelació del poliesportiu de Can Roca començarà al setembre

La piscina amb coberta telescòpica és una de les que es tanquen 
per fer-hi millores estructurals


Els treballs comprenen la reforma estructural de les tres piscines del complex, que hauran de ser tancades



• Les obres duraran uns cinc mesos i no afectaran la resta d'espais i serveis, que continuaran funcionant amb normalitat

Les obres de reforma i restauració del complex poliesportiu de Can Roca començaran el dia 1 de setembre vinent. Amb una duració prevista de cinc mesos, els treballs se centraran en la reforma estructural de les tres piscines i el seu entorn.
Necessàries a causa del deteriorament de la instal·lació, les obres actuaran de manera directa en els elements estructurals de les tres piscines (entorn, sostre, finestrals), l'accessibilitat de l'equipament (ascensor) i en les instal·lacions de tractament de l'aigua, climatització i sistema elèctric. L'actuació tindrà un cost aproximat d'uns 2.060.000 euros.
Durant els cinc mesos que duri l'actuació les piscines romandran tancades i fora de servei. Amb la voluntat de minimitzar l'impacte de les obres, està previst aillar de manera estanca aquests espais perquè la resta de serveis que ofereix el complex, com ara el gimnàs o la pista poliesportiva, no es vegin afectats i puguin continuar funcionant amb normalitat, tot i que puntualment poden patir alguna afectació.
“La reforma del complex poliesportiu de Can Roca suposarà una millora substancial en els elements estructurals de les tres piscines, un avenç important en la qualitat del servei a l'usuari de piscina”, explica el regidor d'Esports, Fernando Cerpa.
La segona fase de les obres, prevista per a mitjans de 2017, inclou la remodelació de diferents espais com la recepció, l'entrada i els vestuaris.

Alternatives per als usuaris amb prescripció mèdica
L'Ajuntament continua treballant per oferir alternatives a les persones usuàries de les piscines durant els mesos que durin les obres. En aquesta línia, s'ha arribat a un acord perquè aquestes persones puguin utilitzar les piscines o bé del Club de Tennis Castelldefels (CTC) o bé del centre Granvia Mar.
Per accedir a aquesta opció tenen prioritat les persones que han de practicar natació per prescripció mèdica. Des del poliesportiu s'ampliarà als usuaris la informació del procés a seguir per poder beneficiar-se d'aquesta opció. Si la demanda superés l'oferta de places disponibles, aquestes seran adjudicades per sorteig.
D'altra banda, s'ha obert a les diferents escoles la possibilitat de realitzar una activitat alternativa a piscina a la pista de l'equipament.

Descomptes en les quotes
Per compensar els usuaris de les piscines, l'Ajuntament ha obert tres opcions:
·                     Un 40% de descompte sobre la quota, mentre durin les obres, per a aquelles persones que, malgrat que no podran accedir a la piscina, vulguin continuar utilitzant la resta de serveis del complex.
·                     Devolució de la part proporcional corresponent als mesos que durin les obres.
·                     Prolongació dels mesos que durin les obres en la propera quota anual. És a dir, si les obres duren cinc mesos, tal i com està previst, la quota anual cobriria 17 mesos.

La piscina amb coberta telescòpica és una de les que es tanquen per fer-hi millores estructurals
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario