14/8/16

Amb la lectura del pregó va començar la Festa Major



Òscar Camps i Oriol Canals varen ser els encarregats de llegir el pregó de la Festa Major d'Estiu ahir dissabte 13 d'agost (20.30h) al balcó l’Ajuntament.

Abans, en el Saló de Plens, l’Alcaldessa i el Consistori els varen donar la benvinguda a Castelldefels, els varen donar les gràcies per la seva tasca humanitària i el varen donar el llibre de d’Honor de la ciutat per tal que hi deixessin la seva empremta.

Després, des del balcó de l’Ajuntament es varen dirigir a la població, la varen encoratjar per a que Castelldefels segueixi capdavantera en voler col·laborar en l’acolliment de refugiats i varen fer serioses reflexions sobre el què està passant al Mediterrani i a Europa tota.


Tot seguit va començar la Festa Major, que no ens ha de fer oblidar el drama que milers i milers de dones, homes i, sobre tot, criatures, estàs patint, amb la més absoluta indiferència de molt governants i de molts països que miren cap a un altre costat.

Gaudim doncs de la Festa Major, ¡Visca la Festa Major!, i ¡Visca Castelldefels!, aquest Castelldefels que demana a crits el deixin participar en pal·liar, encara que sigui mínimament, el patiment del mes febles i impotents.


La seva entitat ha fet una tasca molt important a l'illa de Lesbos salvant les vides de les persones refugiades que tractaven d'arribar-hi a la mateixa. Ara, també fan la mateixa tasca entre Itàlia i Líbia, on ja han mort prop de 2.500 persones ofegades en el que portem de 2016.
 

Fotos: La Prensa Magazine
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario