11/10/16

El proper dijous 13 d'octubre, a les vuit del vespre, l'Assemblea Nacional Catalana de Castelldefels, celebra, amb un acte públic, el 5è aniversari de l'entitat al municipi.


L'Assemblea Territorial de Castelldefels es va constituir el 20 d'octubre de 2011. Els socis fundadors, setze en total, entre els que hi ha el primer coordinador de la territorial, Xavier Pujadas, la regidora de l'Ajuntament de Castelldefels, Lourdes Armengol i el fins ara secretari de l'Assemblea Nacional, Jordi Vilarasau i altres membres de la societat civil castelldefelenca (Josep M. Cantó, Joaquim Ibars, Carles Falomir, Pere Picó, Manel Camps...) van començar a trobar-se a la Masia del Canyars. Ara fa 5 anys.
El temps ha anat passant i l'Assemblea Territorial, malgrat els esforços de l'antic govern municipal del PP, que intentava dinamitar tots els actes que se celebraven, s'ha fet gran. Ens avalen molta d'actes, la participació en el dia a dia del municipi, les diades nacionals, la recuperació de la memòria històrica…
El proper dijous, 13 d'octubre de 2016, et convidem a celebrar-ho amb nosaltres.
Hora: 20.00

Lloc: Centre Cívic Frederic Mompou

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario