19/1/17

L'Ajuntament de Castelldefels ofereix assessorament sobre les clàusules sòl i altres productes financers

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) presta servei gratuït d'assessorament a la ciutadania que tingui clàusules sòl a les hipoteques i vulgui reclamar, així com sobre qualsevol altre producte financer

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha dictat una sentència històrica en la que preveu que els consumidors podrien recuperar tots els interessos pagats per l'aplicació de la clàusula sòl a les seves hipoteques i no només des del 9 de maig de 2013 tal i com havia determinat el Tribunal Suprem.
La sentència obliga les entitats bancàries espanyoles a retornar tots els diners que va cobrar de més als seus clients. La decisió considera que la limitació en el temps contravé el dret de la UE.
L'Ajuntament de Castelldefels, des de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), presta servei gratuït d'assessorament a la ciutadania que tingui clàusules sòl a les hipoteques i vulgui reclamar, així com sobre qualsevol altre producte financer. 

- "La justícia obre la porta a reclamacions de les clàusules sòl als bancs i des de l'Ajuntament de Castelldefels oferim assessorament gratuït per a la ciutadania", explica l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López. "Volem ajudar a que la gent reclami els seus drets i recuperi tot el que els han pres de forma il·legal, sense oblidar que ens vam gastar 60.000 M en rescatar als bancs".
Un altre servei del que es disposa a l’Ajuntament de Castelldefels a la Oficina Local de Habitatge és el SIDH (Servei d'Intermediació de Deutes de l'Habitatge), fruit d'un conveni signat entre l'Ajuntament de Castelldefels i la Diputació de Barcelona.
En aquest cas, el servei, està adreçat a la ciutadania del municipi que tingui problemes de pagament dels préstecs hipotecaris dels seus habitatges habituals i permanents i que reclamin una intermediació amb la seva entitat financera per tal de renegociar el seus deutes.

 www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario