9/2/17

Manifestació de la plataforma "Casa Nostra Casa Vostra", que s'ha convocat pel dissabte 18 de febrer a Barcelona, en suport de les persones refugiades.



Resultat d'imatges de casa nostra casa vostra refugiats


Des de la Plataforma "Castelldefels amb els Refugiats" hem pensat en propossar-vos anar junts a la mateixa (amb la gent del vostre entorn que es vulgui afegir), tal com junts hem participat en tantes accions a la nostra ciutat en favor de les persones refugiades a Europa i en contra de l'Acord de la Unió Europea amb Turqui del passat 18 de març de 2016.
·                     El punt de sortida de la manifestació el 18 de febrer és la plaça Urquinaona de Barcelona a les 16 h i el trajecte és cap a la mar. 
·                     Us proposem que ens trobem una mica abans, a la cantonada de Passeig de Gràcia amb el Carrer Casp a les 15.30h, per organitzar-nos i integrar-nos tots junts a la manifestació.  
Obviament, si esteu en altres entitats i aneu amb elles (com farem alguns de nosaltres), cap problema. El cas es donar suport a les persones refugiades.
Nosaltres anirem amb la nostra pancarta de suport de Castelldefels a les persones refugiades.
La manifestació estarà organitzada en tres grans blocs delimitats per 3 grans pancartes  adreçades a tres públics diferents:  
·                     1a pancarta: Gent Anònima (que tant han fet) 
·                     2a. Entitats (que tanta pressió han realitzat i tanta acció de camp)
·                     3a. Autoritats polítiques (bé, que dir...)
Segurament haurem d'anar amb el bloc de les entitats. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario