16/9/17

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA NACIONAL DE CASTELLDEFELS



El 6 de setembre de 2017, obeint el mandat majoritari del poble de Catalunya, el Parlament va aprovar la llei del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Emparada en la voluntat clarament expressada per la ciutadania del nostre país durant anys, en la legalitat internacional i en la unilateral manca de resposta de les demandes dels catalans i catalanes per part de les institucions espanyoles, el Govern de la Generalitat ens ha convocat el proper 1 d’Octubre a votar sobre quin volem que sigui l’estatus polític de Catalunya.
Per tal de fer-ho amb el màxim de garanties i eficàcia possibles, el Govern català ha demanat la col·laboració de tots els municipis del país. La gent ha de poder votar on ho fa normalment, prop de les seves llars, i amb la màxima implicació de tots els agents institucionals catalans que habitualment participen en les conteses electorals ordinàries.
L’Assemblea Nacional Catalana a Castelldefels vol denunciar:
1.      Que l’Excma. Alcaldessa Maria Miranda ha actuat com una filibustera amb l’equip de govern i la població de Castelldefels a la que ha es deu, en tant que servidora pública que és.
2.      Que l’Excma. Alcaldessa Maria Miranda no respecte el dret a decidir de la població de Castelldefels que vol votar amb garanties democràtiques i incompleix, un dels punts de l’acord de governabilitat
3.     Que reprovem el comunicat que ha publicat l’Ajuntament de Castelldefels on diu Per a aquest govern preval el projecte de ciutat que compartim entre els partits que formem l'Equip de Govern Municipal (PSC, Movem, ERC, Castelldefels Sí Pot i PDeCat). En conseqüència ens comprometem a continuar treballant en la defensa dels drets socials i democràtics perquè no és veritat que és respectin els drets democràtics de tots els ciutadans i ciutadanes de Castelldefels.
4.     Que reprovem la coerció de la llibertat d’expressió a la que l’alcadessa, que denunciem la prevaricació amb la que s’actua amb un decret que només pot afectar a les administracions públiques.
5.     Que denunciem la vulneració dels drets fonamentals de la ciutadania de Castelldefels i que farem arribar aquest decret als nostres serveis jurídics.
Les persones tenim el dret a decidir sobre el nostre futur polític i els pobles, tots, tenen dret a l’autodeterminació.
Cridem a tota la població de Castelldefels a fer-se ressó de l’estat de setge al que ens ha sotmès l’alcadessa de Castelldefels i a concentrar-nos per a defensar els drets fonamentals de les persones: la llibertat d’expressió i el dret a vot.
A Castelldefels, VOTAREM. No #OnSempre però ho farem #ComSempre


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario