24/10/17

Es redueix al 12,5% el nombre de positius en una nova campanya de prevenció de la Policia Local



Control de la Policia Local a Castelldefels el passat 21 d'octubre 
A l'última edició de la iniciativa per reduir els accidents de trànsit, el percentatge de positius per alcoholèmia i/o drogues ascendia al 23%

Dissuadir de posar-se al volant als conductors sota efectes d'alcohol i drogues, i reduir els positius d'alcoholèmia i drogues tenint com a sostre el 23% de la sessió anterior. Amb aquests objectius, la Policia Local de Castelldefels va desenvolupar els passats 21 i 22 d'octubre una nova sessió de la campanya de prevenció d'accidents de trànsit ‘Cap de Setmana 0,0'. “Es tracta de poder reduir el nombre d'accidents, el nombre de víctimes i el nombre de proves d'alcoholèmia i drogues que tenen resultat positiu", van explicar des del cos policial. "Volem també que l'oferta de restauració i oci de Castelldefels a més d'enriquidora sigui segura".
Així, els agents van realitzar un total de 64 proves de les quals 8 van ser positives en consum d'alcohol o drogues, el que representa un 12,5% de positius del total de la mostra. Concretament, 5 alcoholèmies administratives, 2 penals i 1 positiu per consum d'estupefaents.
La iniciativa de 'Cap de Setmana 0,0' té l'objectiu de reduir el nombre d'accidents, el nombre de víctimes i el nombre de proves d'alcoholèmia i drogues que tenen resultat positiu.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario