20/12/17

Castelldefels impulsa una nova campanya per fomentar les compres nadalenques al comerç local




La iniciativa per dinamitzar i promoure les vendes
en els principals carrers comercials està desenvolupada
per l'àrea de Comerç de l'Ajuntament
i el nou Gremi de Comerç de Castelldefels

Fomentar les compres nadalenques al comerç local. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Castelldefels, a través de l'àrea municipal de Comerç, i el nou Gremi de Comerç, desenvolupen a partir del 24 novembre un complet programa d’activitats destinades a dinamitzar i promoure les vendes en els principals carrers comercials de la ciutat, que gaudiran també, a mode de prova, de música ambiental nadalenca. Aquesta campanya va ser presentada al sector comercial i a la ciutadania el passat 22 de novembre a l'espai Margarida Xirgu, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. L'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, la regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria, Ana Quesada, i la presidenta del Gremi de Comerç, Mari Cruz Durán.
La sessió va servir també per presentar al sector local la campanya comercial “Quina gran compra” que, mitjançant la marca comuna ‘Urban shopping’, fomenta el comerç de proximitat i posa en valor les bondats del comerç local. Aquesta campanya està impulsada conjuntament pels ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i El Prat.

Comprar al comerç local té premi
El Gremi de Comerç de Castelldefels organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament, un sorteig de diferents premis per a totes aquelles persones que facin les seves compres nadalenques als comerços de Castelldefels. Per cada compra de 20 euros com a mínim entre l'1 de desembre i el 5 de gener a un comerç participant a la campanya, el client rebrà un tiquet que pot col·locar a les urnes que hi haurà als propis comerços participants. Rebrà el teu tiquet fins que s'exhaureixin les existències (hi haurà un total de 15.000 tiquets).
Els comerços participants en la campanya tindran un distintiu al seu aparador.
El sorteig dels premis se celebrarà el diumenge 14 de gener (12h) a la Plaça de l'Església, en el decurs de la Fira Comercial de Rebaixes que organitzarà el Gremi de Comerç amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Premis:
·  1er premi: 1 viatge per a dues persones a Eurodisney
·  2on premi: 1 tiquet-regal de 2.000 euros per gastar en els comerços de Castelldefels que participen de la campanya
· 3er premi: 8 paneres valorades en aproximadament 1.000 euros amb productes lliurats pels comerços participants

Una nova associació comercial
“Unificar el sector comercial i empresarial de la ciutat, cobrir les necessitats d'aquests empresaris davant el canvi constant que pateix aquest sector”. Amb aquest objectiu neix el Gremi de Comerç de Castelldefels, una nova entitat que treballarà pel foment i dinamització de les empreses locals i el comerç de proximitat. “El comerç de Castelldefels s'està renovant i és el moment d'atreure a la ciutadania oferint un comerç de qualitat, de proximitat i compromès amb la seva ciutat”, mantenen des de la nova associació presidida per la comerciant de Castelldefels Mari Cruz Durán
Entre els seus objectius també es proposa sumar esforços amb altres entitats relacionades com és el Gremi d'Hostaleria. Ambdues associacions contemplen unificar criteris i portar a terme accions conjuntes.

 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario