14/12/17

Obert el període de preinscripció per a diversos cursos de formació ocupacional a La Guaita



L'Ajuntament, a través del Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels, ofereix dins de la seva programació d'enguany cursos finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Ja està obert el període per inscriure's a diversos cursos que l'Ajuntament, a través del Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels La Guaita, ofereix dins de la seva programació d'enguany i que estan finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Entre aquests cursos es troben:
· Certificat de Professionalitat de Gestió Administrativa i Financera de Comerç Internacional

Certificat de professionalitat
La Guaita com a  centre homologat i col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ofereix enguany el Certificat de Professionalitat de Gestió Administrativa i Financera de Comerç Internacional. És un document oficial que acredita a qui l'obté que és competent professionalment per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències de la producció i l'ocupació.
És a dir, que té els coneixements i habilitats per desenvolupar una feina de forma correcta i d'acord amb les exigències del mercat.
Com aconseguir l'expedició d'un Certificat de Professionalitat?
·   Mitjançant la realització de mòduls professionals per la via educativa (formació reglada)
· Mitjançant l'acreditació de l'experiència professional
· Mitjançant la formació realitzada en un centre que hagi estat autoritzat pel SOC per impartir certificats de professionalitat
Per a la formació del certificat de professionalitat es realitzarà una sessió informativa prèvia.
El CP de Gestió Administrativa i Financera de Comerç Internacional conté mòduls formatius  així com un mòdul de pràctiques professionals no laborals (40 h) i formació complementària (40 h).
Les accions formatives són gratuïtes i seran impartides a La Guaita (carretera de la Sentiu, 1).

Inscripcions
El període de preinscripció és obert. Les inscripcions es poden realitzar a través del web de cada curs o bé presencialment a La Guaita.
 
+ INFO: promocio.economica@castelldefels.org / 93 635 25 75

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario