15/1/18

Servei gratuït de neteja de pintades, a càrrec de l’Ajuntament



El consistori continua en el seu propòsit de millorar els serveis de neteja a Castelldefels i aconseguir una ciutat més neta amb la col·laboració dels veïns i veïnes

En el marc de les diferents mesures implementades en aquest context, l'Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de sol·licitar de forma gratuïta la neteja de pintades a les façanes i parets exteriors d'edificis privats.
Aquest servei ho pot sol·licitar el propietari o propietària de la finca en el cas de finques unifamiliars; i el president de la comunitat o l'administrador de la finca en el cas de finques plurifamiliars (comunitat de veïns).
Les sol·licituds s'han de presentar de manera presencial i amb la documentació requerida de la persona interessada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l'ajuntament. La Unitat Intermèdia de Medi Ambient i Serveis Urbans estudiarà la sol·licitud i donarà resposta al sol·licitant.
D'altra banda, l'Ajuntament recorda que estan prohibides qualsevol tipus de pintades a la via pública, tant si són fetes sobre els seus elements estructurals, calçades, voreres i mobiliari urbà, com sobre els murs i parets de la ciutat. Excepcionalment, i prèvia obtenció de l'autorització municipal, podran efectuar pintades de caràcter artístic sobre les tanques dels solars o murs, amb autorització prèvia dels seus propietaris.

Model de documentació a emplenar
·                     Sol·licitud d'autorització neteja grafits [PDF]

+ INFO: Petició de neteja de pintades als edificis privats



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario