8/2/18

Arriba el Carnaval 2018 amb la gran rua infantil pel matí com a principal novetat

El Carnaval 2018 viurà un divertit epíleg el 14 de febrer 
amb la lectura de les últimes voluntats 
i enterrament del Rei Carnestoltes 
a la plaça de l'Església

El Carnaval de Castelldefels, una de les celebracions més esperades, arriba aquest cap de setmana a la ciutat. Durant el divendres 9 de febrer els diferents centres escolars s'avançaran amb les seves respectives festes de Carnaval, alguns amb rua pel carrers del municipi.
El gruix del programa arriba el dissabte, 10 de febrer. Pel matí, torna per segon cop el Carnaval a la platja gràcies a la col·laboració de l'associació veïnal del barri de Baixador, que assumeix el retorn d'aquesta festa a la primera línia de mar. La celebració integra tallers infantils, passejada acompanyats pels tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular, i animació i arribada del rei Carnestoltes a càrrec del grup de teatre Diviertt.
Ja per la tarda, torn de la tradicional Gran Rua de Carnaval, que partirà de la rambla Blas Infante (18 h) per finalitzar a la plaça de l'Església on tindrà lloc el lliurament del bastó de la ciutat per part de l'alcaldessa al Rei Carnestoltes (20 h), que un any més vindrà acompanyat del seu seguici. El Rei Carnestoltes tornarà a governar la ciutat i regnarà, per descomptat, en el decurs de la sessió de ball que portarà el Dj Rudi Sax a la plaça de l'Església. Entremig, tindrà lloc el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses.
L'endemà, diumenge 11 de febrer, la principal novetat: el Carnaval Infantil se celebra al matí. La Gran Rua Infantil començarà a les 11.30 hores a la rambla Blas Infante mentre que el ball i animació amb Xarop de Canya i el lliurament de premis tindran lloc cap a les 12.30 hores a la plaça de l'Església. La rua infantil està organitzada per la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament.
Per la seva banda, el Carnaval de la Gent Gran manté el seu horari tradicional, a les 17 hores al centre Frederic Mompou.
I altra novetat important. El Carnaval 2018 viurà un divertit epíleg el dimecres 14 de febrer amb la  lectura de les últimes voluntats i enterrament del Rei Carnestoltes a la plaça de l'Església, a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular i l'escola d'arts escèniques Performing Arts. El fèretre del Rei Carnestoltes anirà acompanyat pel seu seguici, els diables i els tabalers de Castelldefels des de l'edifici de la República fins a l'escenari de la plaça de l'Església. Es llegiran las seves últimes voluntats i es cremarà a la foguera.
En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, s'anul·laran totes les activitats al carrer. Per qualsevol dubte es pot contactar amb cultura@castelldefels.org.
+ INFO: Programa de Carnaval 2018


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario