10/9/18

Aquest dijous comença la remodelació de la plaça Joan XXIII








Amb un cost de 134.000 euros més IVA, les obres es fan per tal de millorar la qualitat del paviment exterior i reparar els espais interiors d'aquesta plaça que uneix els barris de Castell i Vista Alegre





El13 de setembre s'iniciarà l'execució de les obres de remodelació de la plaça Joan XXIII, important nus que connecta i distribueix el trànsit entre els barris del Castell-Poble Vell i Vista Alegre.
Els objectius dels treballs seran millorar l'accessibilitat de la plaça, substituir el paviment deteriorat, reparar els espais interiors i substituir el mobiliari urbà. També es millorarà la qualitat del paviment d'asfalt de la calçada perimetral de la plaça amb una nova capa de rodadora, donat que l'existent es troba deteriorada.
L'actuació també planteja la reconstrucció de les voreres perimetrals existents, protegint-les amb una barana perimetral que proporcionarà una més gran seguretat al vianant.
Les obres s'han adjudicat per un import de 134.400 euros més IVA; està prevista una durada de 4 mesos.

Treballs previs a les voreres
Prèviament a l'inici d'aquestes obres de remodelació de la plaça Joan XXIII s'està treballant en la reparació de la vorera ubicada a la zona del Centre municipal Frederic Mompou, així com de la vorera existent entre l'av. Manuel Girona i la rambla de Blas Infante, és a dir, al cantó muntanya de la plaça.
Aquestes obres s'estan executant en aquests moments i finalitzaran abans de l'inici de les obres de remodelació de la plaça, és a dir, abans del 13 de setembre.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario