17/2/19

Aquest dissabte, Miquel Iceta va donar l'alternativa a Maria Miranda com a alcaldable pel PSC, a l'alcaldia de Castelldefels.


 
Un Teatre Plaza a vessar no es va cansar a plaudir i donar suport tant 
al secretari General del Partit a Catalunya, com a l'actual alcaldessa.


La cita era a la sis de la tarda en el flamant Teatre Plaza de Castelldefels. Antics i nous membres de l'executiva local del partit, com l'ex alcalde Joan Sau, van donar un incondicional suport a María Miranda que es presentava de nou com a candidata a la reelecció com a alcaldessa de la ciutat. Per a posar el segell oficial estava, una vegada més, el secretari general del partit a Catalunya Miquel Iceta.
El teatre ple a vessar d'uns seguidors lliurats totalment. Un acte sobri, amb un parlament moderat d'Iceta i de rendiment de comptes pels dos anys que porta ostentant el bastó de comandament municipal de la candidata a la reelecció.
Amb ella, tot l'equip que l'acompanya en l'actual legislatura i la presència de diversos alcaldes socialistes de veïnes poblacions, així com de polítics de formacions rivals en la carrera electoral, encara que companys de coalició actualment.
Gairebé dues hores de bany de multitud, que va acabar brindant amb una copa de cava per l'èxit de la candidata.




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario