23/7/19

El projecte d'urbanització de Bellamar comença a caminar

La primera fase suposarà la construcció de la xarxa de sanejament de les aigües residuals mentre que la segona abordarà la renovació́ i ampliació de les voreres del barri

El projecte que ha de desembocar en l'execució de les obres d'urbanització de Bellamar ha començat a caminar. El passat 19 de juliol va acabar el període d'exposició pública del projecte, aprovat al juny per la Junta de Govern Local, i ara els tècnics estudiaran les al·legacions presentades.
El projecte s'executarà en dues fases. La primera fase suposarà la construcció de la xarxa de sanejament de les aigües residuals, amb les corresponents connexions a la totalitat de parcel·les edificades, o potencialment edificables, i d'una xarxa de drenatge amb els corresponents embornals. Atès que amb la construcció́ del clavegueram s'afecta una part important del paviment i, per altra banda, aquest precisa d'un recobriment, el projecte contempla igualment, la renovació́ de la totalitat del paviment entre vorades.
A la segona fase de les obres s'abordarà la renovació́ i ampliació de les voreres del barri. Això comportarà la renovació́ de part del mobiliari urbà i de l'arbrat i el desplaçament dels embornals a la nova de les voreres.
Aquest projecte redactat al maig de 2015, va ser objecte de la preceptiva supervisió́ del seu contingut pels propis serveis tècnics de l'Ajuntament de Castelldefels. També́ va ser lliurat a l’associació́ de veïns de Bellamar pel seu anàlisi, que va lliurar un informe a l'Ajuntament. Com a conseqüència d'aquests informes, l'Ajuntament va prendre la decisió d'esmenar el projecte. Amb aquest objectiu les modificacions s'han centrat, bàsicament, en aquells aspectes que tenen relació́ amb la gestió́ dels moviments de terres.
El pressupost total de les obres és de 18.973.962,71 € (IVA inclòs). El termini per executar la primera fase de les obres, un cop estiguin iniciades, és de 13 mesos i el de la segona de 10,5 mesos.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario