7/8/19

El nombre de persones en situació d'atur a Castelldefels puja un 1%

Segons dades de l'Observatori del Baix Llobregat, hi ha 24 persones més en situació d'atur respecte al mes passat

Castelldefels presenta una taxa d'atur registral del 8,4%, una xifra per sota de la mitjana comarcal (9,5%), metropolitana (9,2%) i catalana (9,7%)
Segons dades de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat, el nombre de persones en situació d'atur a Castelldefels va pujar un 1% durant el passat mes de juliol. En termes absoluts, significa que s'han registrat 24 persones més en aquesta situació que a principis del mes anterior.
De la mateixa manera, l'informe emès per l'ens comarcal indica que el nombre total de persones en situació d'atur a Castelldefels és ara de 2.493, que representa una taxa d'atur registral del 8,4%, una xifra per sota de la mitjana comarcal (9,5%), metropolitana (9,2%) i catalana (9,7%).

Pel que fa a la variació anual, el nombre de persones aturades s'incrementa lleugerament. Al juliol de 2018 hi havia 2.474 persones sense feina, és a dir, 19 menys que ara. Això vol dir que en termes relatius, el nombre de persones sense feina comparat amb fa un any ha pujat un 0,8%.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario