14/8/19

El nou Complex Esportiu de Can Roca iniciarà la seva activitat el 30 de setembre


· Comença el període d'informació a les persones usuàries i abonades sobre la data prevista d'inici de l'activitat i de les noves tarifes, entre d'altres informacions

· Per augmentar i apropar a la ciutadania tota la informació 
relacionada amb l'esport, s'ha posat en marxa el nou web castelldefelsFemEsport.com 

Un cop finalitzada la segona fase de l'actuació de reforma integral del Complex Esportiu de Can Roca, l'equipament esportiu iniciarà la seva activitat el proper 30 de setembre. L'Ajuntament de Castelldefels, a través de la secció municipal d'Esports, inicia també un període d'informació a les persones usuàries i abonades sobre la data prevista d'inici de l'activitat i de les noves tarifes, entre d'altres informacions.
Per augmentar i apropar a la ciutadania tota la informació relacionada amb l'esport de Castelldefels, especialment amb l'oferta municipal, s'ha posat en marxa el nou web www.castelldefelsfemesport.com, que ja és operatiu.

Visita la nova instal·lació. Com sol·licitar cita?

L'Ajuntament ofereix del 12 al 19 de setembre la possibilitat de visitar la nova i reformada instal·lació. Aquestes visites es poden concertar a partir del 19 d'agost a través del mail visites.canroca@castelldefels.org, o bé a partir de l'1 de setembre als telèfons 936641054 / 664242892.
Ja es pot consultar tota la informació sobre els abonaments, les tarifes, les activitats i els serveis al nou web www.castelldefelsfemesport.com o descarregant els fulletons informatius a través d'aquest link: http://cort.as/-MfRr.
Per qualsevol dubte o aclaració: abonats.esports@castelldefesls.org.




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario