1/10/19

La "Mostra de Cuina" de Castelldefels bat rècord d'assistència

El referent gastronòmic del Baix Llobregat i trobada anual
dels principals restauradors de la ciutat va celebrar
el dissabte 28 de setembre la seva 31a edició,
al parc de la Muntanyeta amb un dia immillorable
i una nova distribució de l'espai.

Castelldefels va celebrar dissabte passat la 31a edició de la "Mostra de Cuina", referent gastronòmic del Baix Llobregat i trobada anual dels principals restauradors i xefs de la ciutat. Aquest any s'ha efectuat un millor aprofitament de l'espai i com en l'anterior edició s'ha apostat per una fórmula sostenible amb gots reutilitzables, plats i safates de cartró i coberts de fusta.

Un total de 31 establiments i 10 cases comercials han participat en el gran dia de la restauració local. Un exemple d'iniciativa coordinada entre el sector públic i privat, amb una comunió organitzativa entre el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat i l'àrea de Turisme i Comerç de l'ajuntament de Castelldefels.

La inauguració oficial va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el president del Gremi, Manuel Ángel Ortiz, la consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, el diputat de Turisme de la Diputació, Juan Luis Ruiz, la consellera comarcal de Turisme, Gemma Rodriguez, i la regidora de Turisme, Eva López.

Aquesta edició de la "Mostra de Cuina" va venir acompanyada d'una fira comercial amb la participació de diferents establiments comercials de Castelldefels de la mà del Gremi de Comerç de Castelldefels

A les 20 hores l'actuació del grup musical Tarraco Surfers, va aixecar dels seus seients i va animar a ballar als congregats al parc de la Muntanyeta. Un any més la Mostra de Cuina congregar públic de Castelldefels però també de Barcelona i de localitats veïnes com Viladecans, Gavà, Sant Boi i Cornellà.


Aquest any hem millorat molt tant en la participació de l'hostaleria com en l'assistència de públic. Ja estem estudiant millores per a l'any vinent. És un gran esforç el que realitza tot el sector però ens recompensa poder compartir la bona gastronomia a tota la ciutat", va afirmar el president del Gremi d'Hostaleria, Manuel A. Ortiz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario