28/10/19

XXV Concurs de fotografia del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix

PROGRAMA VIU EL PARC 2019



La bellesa singular dels paratges del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt de captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos.
El programa Viu el Parc us convida a presentar les vostres fotografies al XXV Concurs de Fotografia que organitza conjuntament amb el Grup de fotografia Experimental de Castelldefels i que es regula segons les bases següents:

1. Tema
S’estableixen dos modalitats temàtiques:  Qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc delv Foix  Qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc que se celebrarà el diumengev 3 de novembre al Castell d’Olèrdola.
2. Concursants
El concurs és obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia.
3. Obres
S’hi podran presentar fins a un màxim de tres fotografies, en cadascuna de les modalitats
4. Procediment
Qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color. Les fotografies han de ser sobre paper fotogràfic
5. Format 
El format de les fotografies és lliure, però han d’anar muntades sobre una cartolina blanca o negra de 30 x 40 cm i amb un gruix no superior a 2 mm
6. Jurat 
Es designarà oportunament i serà format per tres persones de prestigi reconegut; hi actuarà com a secretari un membre del Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
7. Data límit d’admissió i lloc de presentació
Les obres es presentaran o s’enviaran dins d’un sobre, abans de les 20 h del dia 20 de novembre del 2019 a l’Ajuntament de Castelldefels, Regidoria de Cultura , plaça de l’església s/n. 08860 Castelldefels. En el sobre, hi haurà de dir: “ XXV Concurs de fotografia del Parc Natural de Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix, 2019” i al dors de cada fotografia presentada es farà constar el títol de la fotografia, el nom, els cognoms, l’adreça i els telèfons de l’autor i de l’entitat fotogràfica a la qual pertany, si és que en forma part d’alguna, i el correu electrònic.
8. Veredicte i lliurament de premis
Es farà públic el divendres 29 de novembre del 2019, a les 20 hores, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernández Jurado de Castelldefels, coincidint amb la inauguració de l’exposició.
9. Premis
Per a la primera modalitat (qualsevol aspecte del Parc Natural del Garraf, del Parc Comarcal d’Olèrdola i del Parc del Foix) s’estableixen els premis següents: un primer premi de 375 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 150 euros. Per a la segona modalitat (qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del parc) s’estableix un primer premi de 250 euros i un segon premi de 150 euros. i un tercer premi de 100 euros. I, Per tant, l’import total del premis serà de 1.225 euros
10. Propietat i exposició de les fotografies

Les fotografies guanyadores passaran a ser propietat de la Diputació de Barcelona. L’organització es reserva el dret de publicar un catàleg i exposar una selecció de les fotografies presentades en els llocs que consideri d’interès: però, en acabat, les fotografies no premiades es retornaran als autors, no abans del final de novembre del 2.020. Qualsevol aspecte imprevist serà resolt per l’organització.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario