18/11/19

Castelldefels posa el focus sobre l'espai públic per eradicar les violències masclistes


• L'Ajuntament, a través de l'àrea municipal d'Igualtat, organitza del 19 al 25 de novembre les XVII Jornades Dia internacional per l'Eradicació de la Violència envers les Dones, que enguany se centren en les violències masclistes i espai públic a Castelldefels

• El 25 de novembre (12h) tindrà lloc la lectura oficial del manifest a la plaça de l'Església

L'Ajuntament, a través de l'àrea municipal d'Igualtat, desenvolupa del 19 al 25 de novembre les XVII Jornades Dia internacional per l'Eradicació de la Violència envers les Dones.
Es tracta de tot un programa d'activitats de sensibilització, informació i conscienciació ciutadana que l'àrea municipal de Polítiques d'Igualtat organitza al voltant del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència envers les dones (25 de novembre).
L'acte central de les jornades
Té lloc aquest dijous 21 de novembre (18h) a la sala Margarida Xirgu de la biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. L'acte se centrarà les Violències masclistes i espai públic a Castelldefels: Marxes exploratòries i Punts Liles. Integrarà també l'exhibició de vídeos premiats en el concurs de presentacions “Digue-hi la teva i transforma” i el corresponent lliurament dels premis. L'accés a l'espai serà  lliure fins a completar-ne l'aforament.

Erradicació de la violencia
Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència envers les Dones.
El 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència Envers les Dones, tindrà lloc a les 12 hores una concentració davant de l'Ajuntament. Així, es procedirà a la lectura del Manifest a càrrec de M. Antònia Noguera, infermera del CASAP – CAP Can Bou i Joana Gil, treballadora social del CAP El Castell.
Posteriorment es realitzarà l'activitat simbòlica Obrim Paraigües per reivindicar un Castelldefels lliure de violència masclista.

+ INFO:
Espai Montserrat Roig – Regidoria de Polítiques d'Igualtat

Carrer de l'Església, 117, cantonada C. Otero Pedrayo

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario