22/11/19

Colau fa uns Comuns a mida, amb Candela López i Jassica Albiach



Rosa Lluch s'incorporarà a l'executiva 
i Asens presidirà el consell nacional

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, seguirà liderant a els Comuns juntament amb Jéssica Albiach i Candela López sense competència dins el partit, ja que no s'ha presentat cap altra llista. Les tres dirigents encapçalen l'única candidatura que s'ha presentat en el procés intern de l'espai per renovar els òrgans de direcció. A més, Rosa Lluch s'incorporarà a l'Executiva de Catalunya a Comú i Jaume Asens liderarà la candidatura a el Consell Nacional.

La presidenta de el grup parlamentari de CatECP, Jéssica Albiach, i la primera tinent d'alcalde de Castelldefels, Candela López, seran nomenades coordinadores nacionals de Catalunya en Comú. Jaume Asens, per la seva banda, encapçala la candidatura per al Consell Nacional, que tindrà 190 membres, 116 dels quals seran elegits per circumscripció única i 74 a través de les 12 circumscripcions territorials. La historiadora i cap de llista a l'Senat per En Comú Podem, Rosa Lluch, s'incorpora a la candidatura per a conformar l'Executiva Nacional de Catalunya a Comú.

La formació explica en un comunicat que "amb la nova direcció es vol situar Catalunya al Comú com el partit verd de referència a Catalunya, consolidar-lo com un referent en polítiques socials i de lluita contra la desigualtat, convertir-se en motor de canvi i ser un dic de contenció contra l'extrema dreta "i que la llista" incorpora una destacada presència territorial i municipalista ".


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario