14/4/20

Operatiu per repartir vint mil mascaretes a Castelldefels

Imatge ampliada

Des de primera hora del matí del dimarts 14 d’abril, voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil han repartit mascaretes entre la població que es desplaçava a la feina en transport públic.

Dimecres se'n tornaran a repartir

A Castelldefels, el repartiment de mascaretes quirúrgiques per mirar de frenar els contagis de Covid-19 l'han dut a terme voluntaris de Creu Roja i efectius de Protecció Civil.

Les mascaretes s'han repartit, entre les 6:30 i les 10 h del matí a tres punts de la ciutat: a les dues estacions de tren (Castelldefels i Castelldefels Platja) i a la parada d'autobús que es troba davant del CAP El Castell, al carrer Bisbe Urquinaona, en sentit Gavà i Barcelona.
Entre dimarts i dimecres a Castelldefels es repartirà un total de 20.000 mascaretes quirúrgiques entre les persones que es desplacen a la feina en transport públic.

Els voluntaris i professionals que han repartit mascaretes en duien de posades, i també es protegien amb guants, de manera que s'evitessin contagis durant el repartiment. També han rebut suport per part d'agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, que també anaven protegits.

Molts voluntaris també han explicat a la gent com havien de col·locar-se-les mascaretes. Cal agafar-la sempre per les gomes, sense tocar la part que va a la boca. Al moment de col·locar-la, cal ajustar al nas la peça superior de la mascareta, i assegurar-se que la part inferior de la cara quedi tapada fins al mentó.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario