26/6/20

Cinema Yelmo inaugura les seves sales premium al Centre Comercial ànecblau


Entre les diferents novetats destaca l'ampliació a 9 sales premium i la Sala Junior, amb unes característiques úniques a tot Catalunya

Castelldefels, 26 de juny de 2020.-
Cinema Yelmo reobre avui les seves sales al Centre Comercial ànecblau. Des que es va anunciar el cessament de la seva activitat, el passat mes de març, com a mesura per evitar l'expansió del coronavirus, la companyia líder en el sector de l'exhibició a Espanya ha estat treballant en la implementació de nous protocols de la mà de les autoritats sanitàries i de la Federació d'Entitats d'Empresaris de Cinema d'Espanya (FECE).
Els usuaris de Cinema Yelmo ànecblau ja poden gaudir de les noves sales totalment restaurades, ampliant els seus espais a 9 sales premium. No obstant això, la gran novetat, la Sala Junior, encara romandrà tancada, per poder garantir la seguretat dels espectadors més petits. Aquesta sala, única a tot Catalunya, oferirà una experiència molt especial als més menuts de la casa amb tobogans, llits elàstics i piscines de boles.
Amb la reobertura dels cinemes, es completa l'àmplia oferta d'oci i restauració que ofereix el Centre Comercial ànecblau a l'usuari, amb grans operadors com McDonald, La Torradeta, Canel Rolls, Casa Carmen, Tagliatella, Udon o Viena. No obstant això, aquesta nova zona seguirà evolucionant, ja que s'espera l'obertura de nous rètols com Timesburg o Tac Bell.

Gaudeix del cinema amb seguretat

Cinema Yelmo ha establert una sèrie de mesures dirigides a seguir oferint una experiència de cinema única i segura. Entre els nous protocols de seguretat, destaquen alguns com la inclusió de senyalització per assegurar la distància de seguretat, la reducció d'aforament de les sales, l'augment de la freqüència en la neteja i desinfecció de superfícies de major contacte, el foment de compra d’entrades i productes de bar a través de la web i de l'aplicació i la inclusió de dispensadors de gel hidroalcohòlic en els accessos al cinema i a les sales.
A més, tots els treballadors de la companyia compten amb sistemes de protecció individual i es fixa una distància física d'1,5 metres entre les files d'espera al bar i de 2 metres entre el personal de restauració i els clients.
 
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario