1/6/20

El CAP de Can Bou reobrirà aquesta setmana

El Ple municipal va aprovar per unanimitat el retorn a l'activitat assistencial i sanitària d'aquest centre de salut de Castelldefels, tancat a l'inici de la crisi de la Covid-19 per la Generalitat.

El Govern català ja ha anunciat a l'Ajuntament la reobertura del CAP per a aquesta setmana

Unanimitat en una reclamació que aquesta setmana ha de ser una realitat: la reobertura de l'ambulatori de Can Bou, a Castelldefels. Tots els grups polítics municipals van donar suport a una moció que reclamava “la reobertura immediata del Centre de Salut de Can Bou amb la dotació de professionals necessaris per al retorn a l'activitat d'atenció presencial”.

Presentada pel grup polític Movem Castelldefels-En Comú Podem, i defensada pel regidor de Salut, d'aquesta formació, Ramon Morera, la moció municipal sol·licitava també “la progressiva recuperació de l'activitat assistencial de tots els dispositius sanitaris de Castelldefels ara que l'epidèmia ja està en fase de control i de seguiment comunitari, i garantir que tots els ciutadans tornen a tenir accés i atenció” per part del personal d'infermeria, medicina de família i pediatria.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario