8/6/20

El Centre Comercial ànecblau reobre avui les seves portes

Els usuaris han pogut accedir per primer cop als més de 7.000 m² remodelats,
amb àrees comunes més àmplies i una façana de vidre.

Els centres comercials del Baix Llobregat han pogut reprendre avui la seva activitat, dins la fase 2 de la desescalada. "El Centre Comercial ànecblau reobre amb totes les garanties de seguretat pels seus clients, personal, proveïdors i població en general”, ha destacat Ana Torres, gerent del Centre Comercial.

Una reforma de 16 milions d’euros
Els usuaris han pogut gaudir de la nova zona d'oci i restauració en la qual s’ha invertit més de 16 milions d'euros. El nou disseny ha donat, en el que antigament era un edifici tancat i sense llum, un aspecte més lluminós i obert cap al Mediterrani. S'han canviat els sostres, avançat façanes i reubicat les escales mecàniques per aconseguir una major sensació d'amplitud. La reforma ha apostat per la fusta, afegint al disseny una clara aposta per l'ecologia i la sostenibilitat.

Nous restauradors i 9 sales de cinema
La nova zona de restauració compta amb grans operadors com McDonald, La Torradeta, Timesburg, Canel Rolls, Casa Carmen, Tagliatella, Udon, Frankfurt o Viena, que aniran obrint de mica en mica, segons vagin adaptant les mesures de seguretat corresponents.

D'altra banda, cal assenyalar la propera obertura de Cinemes Yelmo, amb 9 sales premium i amb la novetat exclusiva de la Sala Junior, amb unes característiques úniques al Barcelonès i al Baix Llobregat.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario