30/3/12

CiU denuncia la demagògia de l’oposició

Nota de Premsa, en referent al ple municipal cel·lebrat 
ahir dijous, que ens fa arribar el grup municipal de CiU 
a l’Ajuntament de Castelldefels, que reproduïm 
tal qua hens ha estat lluirada.


En un gest de demagògia sense precedents, les formacions polítiques a l’oposició de l’Ajuntament de Castelldefels, PSC i ICV-EUiA, van abandonar conjuntament el Saló de Plens durant el Punt 9è del Ple ordinari d’ahir. En aquest punt, s’informava de la reorganització del cartipàs municipal en referència a la distribució de regidories i salaris del grup municipal de CiU, soci de l’actual govern de Castelldefels. Cal dir que les noves retribucions salarials són inferiors fins i tot a les percebudes abans d’aquesta reorganització i, per descomptat, del mandat anterior socialista.
Una vegada la 1a tinenta d’alcalde, la Sra. Anna M. Pérez (CiU) havia fet ús del seu torn de paraula per explicar el contingut d’aquest Punt, els regidors socialista i comunista a l’oposició, Sr. Joan Sau i Sra. Lourdes Carreras, en especial el primer, es van acarnissar, un cop més i  de manera desproporcionada i tendenciosa, en la persona del Sr. Albert Sàenz (CiU), regidor d’Universitats i adjunt d’Esports, a causa del règim de dedicació parcial que exercirà a partir d’ara en la seva tasca municipal.
Des de CiU volem denunciar el comportament tan mesquí exhibit en aquest Ple pels grups de l’oposició. Amb l’abandonament del Saló, van escapolir-se de manera tan poc elegant de retre comptes sobre els resultats de l’auditoria que, com s’ha publicat en mitjans locals, ha deixat ben paleses les irregularitats econòmico-financeres que els successius alcaldes socialistes han perpetrat impunement durant molts anys a la ciutat de Castelldefels.

Castelldefels, 30 de març de 2012


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario