30/3/12

Nota de Premsa conjunta dels grups municipals PSC i ICV-EUiA, sobre l'abandonament del Ple ahir nit

Ahir nit, a darrera hora, varem penjar en aquest blog una breu nota, per raons de l'hora avançada en que va succeir, de l'enfrontament dialèctic entre l'oposició i el grup de govern, que va arribar a tenir moments de considerable duresa.


Hem rebut aquesta nota de premsa 
dels dos grups de l'oposició, 
que reproduïm tal qual ens ha arribat.

Els  regidores i les regidores de  PSC i ICV-EUiA abandonen el ple de Castelldefels en protesta per la reincorporació  a l’equip de govern del regidor de CiU acusat d’assetjament laboral


Els dos grups municipals en l’oposició acusen a PP, CiU i AVVIC de “prendre el pèl a la ciutadania i als treballadors i treballadores de l’Ajuntament
Els regidors i les regidores del PSC  i ICV-EUiA a l’Ajuntament de Castelldefels han abandonat la sessió del ple celebrat aquest vespre en protesta per la decisió de l’alcalde del PP de reincorporar a l’equip de govern a Albert Sàenz, el regidor de CiU acusat per una treballadora municipal d’assetjament laboral.
L’alcalde ha portat al ple l’acord per ratificar la reorganització del cartipàs municipal, la tercera en nou mesos, per acomodar el retorn de Sàenz al govern com a regidor delegat d’Universitats i Adjunt a Esports. Els portaveus de PSC i ICV-EUiA han mostrat així el seu rebuig a que l’alcalde s’hagi negat a cesar el regidor i retirar aquest punt de l’ordre del dia.
Sàenz va ser cessat a mitjan de gener després que es coneguessin les conclusions de l’informe de la Comissió d’Investigació del Comitè de Seguretat i Salut convocat per l’alcalde arran de la denúncia presentada en els jutjats per una treballadora municipal. 
Per al PSC i ICV-EUiA “l’informe diu el que diu i des que es va emetre no s’ha produït cap circumstància que el desmenteixi”. A més, qualifiquen la decisió de l’alcalde del PP  de “presa de pèl a la ciutadania en general i als treballadors de l’ajuntament en particular.
PSC i ICV-EUiA consideren que aquesta decisió forma part del preu que ha pagat l’alcalde del PP perquè CiU li doni suport als pressupostos. A més, asseguren que “és inadmissible que en moments d’acomiadaments, de crisi i de retallades, el govern de Castelldefels (PP,CiU i AVVIC) incrementi el nombre de regidors que cobraran de les arques municipals fins a 9, a més a més dels 5 assessors que ja tenen. És la confirmació de que només els interessa aferrar-se al poder com sigui i al preu que sigui”.
Castelldefels, 29 de març de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario