22/6/12

Informació al dia sobre l'estat de la platja, al web i les xarxes socials de Castelldefels



Enguany és possible consultar a diari informació actualitzada sobre l'estat de la platja a través del web que es dedica a aquest espai i les xarxes socials de l'Ajuntament de Castelldefels
La platja de Castelldefels és una llarga làmina de sorra fina situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, entre dos sistemes naturals ben diferenciats: el delta del riu Llobregat, amb els seus aiguamolls i canyissars, i el massís calcari del Garraf.
Compta amb una longitud total de 4.840 metres, una amplada mitjana (que va augmentant una mica cada any) de 90 metres i una superfície total d'aproximadament 500.000 m2.
Enguany, aquest web informa diàriament de paràmetres com el color de les banderes, l'estat del mar, la presència de meduses, la temperatura i la qualitat de l'aigua i la velocitat del vent.

Certificacions de qualitat
Des de l'any 2006, la platja de Castelldefels gaudeix del guardó Bandera Blava, que és una ecoetiqueta selectiva. La seva concessió es basa en el compliment d'una sèrie de criteris específics, que s'agrupen entorn de quatre pilars bàsics: Qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió mediambiental, i Seguretat i serveis.
També, gaudeix de la certificació Q de qualitat des de el any 2007, el distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) des de el 2008, i de la Bandera Ecoplayas des de el any 2011.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario