22/6/12

Per una revetlla de Sant Joan cívica i sense fogueres



  
L'objectiu de la campanya és evitar els múltiples problemes que s'originen cada revetlla de Sant Joan a la platja de Castelldefels amb les fogueres que s'hi fan i que deixen la platja en una situació deplorable el 24 juny


L'Ajuntament de Castelldefels ha posat en marxa una campanya
que recorda que les fogueres a la platja estan prohibides. L'objectiu és protegir la platja després de la nit de Sant Joan, que queda en un estat deplorable al dia següent.També es donen a conèixer consells pràctics als ciutadans per viure una revetlla sense incidents.

Les campanyes recomanen passar la revetlla de Sant Joan d'una manera cívica i sense incidents. En primer lloc, es recorda que està prohibit encendre fogueres en tota la zona de la platja. I en segon lloc, també es destaca que és necessari recollir les escombraries i els residus que es generin per no molestar els veïns i les persones que l'endemà vulguin gaudir de la sorra neta.

La campanya recorda als veïns i als ciutadans de fora de Castelldefels que ens visiten aquesta nit que la platja ha de ser respectada, també en una nit festiva com la de Sant Joan, perquè l'endemà milers d'usuaris volen gaudir-la amb totes les garanties de neteja i seguretat. El no compliment d'aquesta ordenança pot suposar una multa de fins a 750 euros.

Per gaudir d'aquestes festes protegint la salut de lesions i intoxicacions, és important seguir alguns consells:

Fogueres i petards:
El foc és un element tradicional de les revetlles, però la manipulació inadequada de coets, petards i altres articles pirotècnics pot causar lesions, de vegades molt greus.
Els nens han d'utilitzar exclusivament productes pirotècnics apropiats per la seva edat i sempre sota la supervisió d'un adult.

Alcohol i conducció:
Eviteu desplaçar en automòbil o motocicleta per assistir a festes i celebracions en què és possible que consumeixi begudes alcohòliques.

Coques:
Les coques farcides de crema o nata s'han de conservar a la nevera fins al moment de consumir-les. Les coques farcides són un mitjà òptim per a la supervivència i multiplicació dels bacteris que poden produir malalties de transmissió alimentària.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario