5/6/12

Pràctica del kitesurf durant l’estiu a Castelldefels



Anna M. Pérez, cap de llista de CiU, primera tinenta d’alcalde, regidora d’Esports i presidenta del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels confirma aquesta gran fita, a més de la posada en marxa d’una nova zona multiesportiva a la platja.

Sota l’acurada supervisió de l’Anna M. Pérez, s’està treballant perquè aquest mes de juny es posi en marxa a la platja de Castelldefels la primera zona de kitesurf regulada de l'àrea metropolitana de Barcelona, on es podrà practicar aquest esport entre els mesos de juny i setembre. Això és una molt important novetat, resultat de mesos de reunions i negociacions entre les diferents parts. La zona multiesportiva, entre els carrers 9 i 11, disposarà  d'un espai d'equipaments per a la pràctica de la modalitat beach de diferents disciplines esportives (futbol-platja, vòlei-platja, handbol-platja i hòquei-platja). A més, a l'alçada del carrer 9, s'instal·larà una passarel·la, que coincidirà amb un canal abalisat a l'aigua, de 100 metres d'amplada i en forma de V (per a més seguretat), on es podrà practicar kitesurf durant els mesos d'estiu.
Aquest és un projecte en què CiU ja feia temps que lluitava i que duia en el seu programa electoral, i que ja és a punt d’engegar.


Castelldefels, 04 de juny de 2012

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario