15/5/13

Els veïns de Castelldefels aparcaran gratuïtament a la nova zona verda de la platja



Tota la primera línia de platja 
(passeig Marítim)
serà zona blava, de pagament


L'Ajuntament aprova el projecte que regularà definitivament a partir d'aquest estiu l'aparcament en la platja, creant una zona blava (en tota la primera línia de platja) i una zona verda (a partir de la segona línia, gratuïta per als veïns de Castelldefels). El projecte generarà una nova i important font d'ingressos, ja que aportarà anualment 720.000 a les arques municipals a través del cànon que ha de pagar l'empresa adjudicatària del servei.

L'Ajuntament de Castelldefels ha aprovat el projecte que convertirà ja aquest estiu els aparcaments de la platja en zona blava i zona verda. La zona blava se situarà en la primera línia de platja, mentre que la zona verda s'habilitarà a partir de la segona línia. La zona verda serà gratuïta per a tots els veïns de Castelldefels que paguin a la nostra ciutat l'impost de circulació, que rebran un distintiu que els permetrà aquest estacionament gratuït. En cas de no pagar l'impost de circulació a la nostra ciutat, es podran beneficiar d'un descompte per a la zona verda si paguen l'IBI a Castelldefels.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha assenyalat que "creiem que es tracta d'un projecte molt positiu per a Castelldefels, perquè ens aportarà diferents beneficis. D'una banda, regularà els aparcaments de tota la platja, que en època estival són molt problemàtics. A més, ens aportarà uns ingressos molt importants que redundaran en nous projectes per a la ciutat, i tot sense que els veïns de Castelldefels hàgin de pagar per a aparcar".

El projecte, a grans trets
• Els veïns de Castelldefels podran aparcar gratuïtamente a la zona verda si paguen l'impost de circulació en la nostra ciutat. En cas de no fer-lo, tindran descomptes si paguen l'IBI a Castelldefels.
• L'empresa adjudicatària del servei de zona blava i zona verda a la platja, Valoriza Servicios Mediambientales, pagarà un cànon fix anual de 720.000 euros a l'Ajuntament. Aquests ingressos permetran impulsar a l'Ajuntament nous proyectes que millorin la qualitat de vida en el nostre municipi.
• Es regularà definitivament l'aparcament en tota la zona de la platja. Els veïns
veuran garantida l'entrada i sortida de vehicles dels seus domicilis.
• Els veïns de Castelldefels trobaran aparcament més fàcilment a partir d'ara a la zona verda de la platja (gratuïta per als veïns de la nostra ciutat però més cara que la zona blava per a aquells que no disposin del distintiu de gratuïtat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario