29/8/13

Es renoven les targetes roses del transport metropolità


L'Àrea Metropolitana ha decidit renovar totes les targetes roses del transport metropolità entre l'1 de setembre i el 31 de desembre. L'1 de gener de 2014 ja no es podran utilitzar les targetes que es feien servir fins ara
L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha decidit renovar les targetes roses del transport metropolità per unificar en un únic model les targetes (convivien fins ara diferents models de targetes segons el municipi) i per millorar la gestió de tot el sistema. Segons l'AMB, per a l'usuari significarà una simplificació de la tramitació (ja que no caldrà documentació justificativa i es podrà tramitar telemàticament), es reduiran els terminis de lliurament, i serà més còmode perquè es rebrà al domicili. Permitirà limitar el frau i més control de la gestió.
Nova targeta rosa metropolitana gratuïta
El nou títol portarà banda magnètica i es rebrà al domicili. No caldrà comprar el passi rosa anual. La validesa serà d'un any, fins a la data indicada a la targeta. Es renovarà automàticament abans de la caducitat, prèvia comprovació de les condicions d'atorgament. La taxa es pagarà al banc, en oficina o per domiciliació.
Nova targeta rosa metropolitana de tarifa reduïda
Només serà una targeta d'identificació personal. Per viatjar caldrà adquirir la targeta multiviatge T4 en els canals habituals i validar-la en cada ús. La validesa serà de 3 anys fins a la data indicada a la mateixa targeta. La renovació serà automàtica abans de la caducitat, prèvia comprovació de les condicions d'atorgament.
Sol·licituds
De forma telemàtica o obtenint a la web o als ajuntaments l'imprès de sol·licitud i del sobre d'enviament per correu. No caldrà aportar documentació justificativa. L'administració efectuarà les comprovacions necessàries per a la verificació de les dades.
Lliurament de les targetes
Les targetes seran lliurades a domicili amb acusament de rebut (amb la targeta hi va el document de pagament bancari, que es podrà domiciliar).
Renovació
L'administració verifica que es mantenen les condicions per a ser beneficiari i generarà la renovació. Les targetes renovades seran lliurades a domicili amb acusament de rebut (amb la targeta hi va el document de pagament bancari, si no s'ha domiciliat).
Informació al telèfon gratuït d'atenció a la Targeta Rosa 900 70 00 77. Horari d'atenció, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario