27/8/13

Fallece de un infarto FRANCISCO JOSE CAMPA BERTHON


El prestigioso abogado y doctor en derecho, 
vecino de Castelldefels, ha fallecido a primera hora 
de la tarde hoy a consecuencia de un fulminante 
infarto durante una reunión profesional 
en el hotel Princesa Sofía de Barcelona.

El candidato por el Partit per la DiversitatDemocràtica a las próximas elecciones municipales ocupará la sala velatorio número 13, del tanatori de Les Corts, a partir de las 15 horas de hoy miércoles 28 de agosto.

Mañana jueves 29, a las 13 horas, se oficiará en el mismo centro funerario el funeral y seguidamente el cortejo fúnebre se trasladará a Castelldefels, donde recibirá cristiana sepultura.

Abogado de prestigio y candidato a la alcaldía de Castelldefels
Francisco José Campá Berthon era un prestigioso abogado, doctor en Derecho, perito judicial inmobiliario y diplomado en ciencias empresariales. Asimismo, había ejercido como juez de instrucción en diversas localidades de la provincia de Barcelona. Pertenecía asimismo al cuerpo jurídico del Ejército.

El pasado 7 de junio fue elegido por unanimidad, en elecciones primarias, candidato por el PDD (Partit per la Diversitat Democràtica) a la alcaldía de Castelldefels, en las próximas elecciones previstas para junio de 2015.

Descanse en paz el irreemplazable amigo Francisco José .



Mor d'un infart 
FRANCESC JOSEP CAMPA BERTHON
El prestigiós advocat i doctor en dret, veí de Castelldefels 
ha mort a primera hora de la tarda avui a conseqüència 
d'un fulminant infart en el curs d’una reunió professional 
a l'hotel Princesa Sofia de Barcelona.

El candidat pel Partit per la Diversitat Democràtica a les properes eleccions municipals ocuparà la sala número 13, del tanatori de les Corts, a partir de les 15 hores de demà dimecres 28 d'agost.

El dijous 29, a les 13 hores, s'oficiarà en el mateix centre funerari el funeral i seguidament el festeig fúnebre es traslladarà a Castelldefels, on rebrà cristiana sepultura.

Advocat de prestigi i candidat a l'alcaldia de Castelldefels
Francesc Josep Campá Berthon era un prestigiós advocat, doctor en Dret, perit judicial immobiliari i diplomat en ciències empresarials. Així mateix, havia exercit com a jutge d'instrucció en diverses localitats de la província de Barcelona. Pertanyia tambè al cos jurídic de l'Exèrcit.

El passat 7 de juny va ser triat per unanimitat, en eleccions primàries, candidat pel PDD (Partit per a la Diversitat Democràtica) a l'alcaldia de Castelldefels, en les properes eleccions previstes per a juny de 2015.

Descansi en pau l'amic irreemplaçable Francesc Josep.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario