29/4/14

Ja es coneixen els classificats per a la final del Nous Talents 2014 al Teatre Plaza

Foto: Ramon Josa

El passat 26 d'abril va arrencar la tercera edició del concurs pensat per donar a conèixer i difondre l'activitat dels músics i intèrprets de Castelldefels
L'Ajuntament de Castelldefels, des de la Regidoria de Joventut, presenta la tercera edició d'un nou format per donar a conèixer i difondre l'activitat dels musics i intèrprets joves de la nostra ciutat: el III Concurs de Nous Talents de Castelldefels.
De la mateixa manera que en la passada edició, hi ha dues categories: “Grups musicals” i “Cantants solistes”. Els grups seleccionats per a la semifinal del certamen i que van defensar les seves cançons en directe el passat 26 d'abril en una concorreguda plaça de l'Església van ser: California SudGoldhawk RoadCebra de PasoFlames at SunriseTrece días i Ley de vida; en la categoria de solistes, totalitat de seleccionades femenines: Laura VargasCelia CorbalánCarla López i Paula Rosi.

La jornada va comptar també amb les actuacions de l'Escola Municipal de Dansa. L'acte va estar presentat per l'actriu i filla de Joan Manel SerratCandela Serrat.

En aquesta eliminatòria, després de la resolució d'un "jurat d'experts" format per Carles BenaventManoli Pujante i Max Sunyer, es van classificar per a la final 4 grups musicals:  California SudCebra de PasoFlames at Sunrise i Ley de vida; i 3 cantants solistes: Laura Vargas, Carla López i Paula Rosi. Aquesta final tindrà lloc el diumenge 18 de maig (18 h) al Teatre Plaza.

D'altra banda, demà 30 d'abril, amb la col·laboració de CastelldefelsTV.org   es compartiran al Facebook de ‘Joves de Castelldefels' les actuacions en vídeo dels finalistes per a que la gent pugui votar fent un click al “me gusta”. Tant el grup musical com la cantant solista que tinguin més “me gusta”, obtindran un punt extra que se li sumarà a la puntuació atorgada pel jurat a la gran final. Aquest punt pot ser molt important i definitiu en cas d'un empat a la puntuació obtinguda a la final.

Premis
·                 1er grup musical: cap de cartell en la VI Fes-te jove (cobrant 500€)
·                 2n grup musical: teloner en la VI Fes-te jove (cobrant 200€)
·                 Cantant Solista: una actuació dins la programació d'estiu (cobrant 100€)




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario