29/4/14

L'Església Evangèlica de Castelldefels inaugura nova seu amb tota una setmana d'activitats


Fotos: Sergi Ramos
L'edifici de nova construcció es troba ubicat al barri de Canyars, a la cantonada del carrer Església amb l'avinguda de La Habana Vieja

L'Església Evangèlica de Castelldefels va inaugurar el passat 26 d'abril la seva nova seu amb tota una setmana carregada de propostes i activitats. Es tracta d'un edifici de nova construcció ubicat a la cantonada del carrer Església amb l'avinguda de La Habana Vieja, que substitueix la seu que l'entitat ha ocupat durant més de vint-i-cinc anys al carrer de Jaume I.

Un dels membres de l'església, Daniel Requena ha explicat que el nou edifici "no sembla una església", i ha afegit que "en realitat, l'església és la gent que en forma part, i no els edificis ni els temples". El nou edifici "és un immoble singular per les formes", afegeix.  Així, el nou edifici que acollirà les dependències i els espais de culte d'aquesta església és una realitat després d'unes obres que han durat una mica menys de dos anys.

Fundada l'any 1986, l'Església Evangèlica de Castelldefels és una comunitat de caràcter religiós que du a terme una destacada tasca de servei social.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario