11/9/14

La V de la Diada ha reunit 1.800.000 assistents, segons la Guàrdia Urbana



Per la seva part, la delegación del Gobierno diu que no s’ha passat de mig milió de persones, la qual cosa significa que, segons els seus propis càlculs, aquest any n’hi han hagut un 20% més que l’any passat quan no més va reconèixer una assistència de 420.000. Foto: La Prensa Magazine.

Forcadell a Artur Mas: "President, posi les urnes. No hem arribat fins aquí per fer marxa enrere"

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha assenyalat que els ciutadans de Catalunya han convertit el Tricentenari "en el primer any de la nostra llibertat". "Votar el 9-N depèn exclusivament de nosaltres", ha indicat Forcadell, que ha dit que "votarem independència per deixar un país més just a les generacions futures". "President, posi les urnes. No hem arribat fins aquí per fer marxa enrere", ha afegit.

Albert Rivera, en una manifestació a 8tv ha dit que la d'avui "hauria de ser una Diada de tothom" i ha valorat que la xifra d'1,8 milions de persones de la mobilització independentista a Barcelona "ja estava posada". El president de Ciutadans ha afirmat que els actes independentistes fan que algunes persones se sentin "estrangers a la nostra terra".
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario