24/9/14

NOTA DE PREMSA DE LA PENYA BLAUGRANA ‘LA PULGA’ DE CASTELLDEFELS




La Junta Directiva de la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels lamenta haver de comunicar als seus socis, simpatitzants i conciutadans que, per raons totalment alienes a la nostra voluntat, no podrem ser-hi presents a la 27a edició de la Mostra de Cuina i Exposició de Comerç Local, tal com havíem anunciat a través de diversos mitjans informatius.
Tot i que vàrem rebre el vist i plau per participar d’un esdeveniment com aquest, que sempre s’ha caracteritzat per una gran resposta ciutadana i, per tant, integradora, hem d’informar que a darrera hora se’ns ha negat la possibilitat de fer-ho.
La nostra penya, que apareix als tríptics oficials com un més dels participants a la Mostra, havia preparat la seva presència a la mostra amb una gran il·lusió. Ho teníem tot a punt (la carpa, les taules, les cadires, les banderes, les pancartes, les samarretes, les hostesses, els flyers i la resta del material precís) i havíem fet la despesa necessària per acompanyar a la resta de participants a la festa amb la dignitat que mereix un esdeveniment com aquest.
No obstant el desencís que ens ha produït aquesta decisió, volem fer palesa la nostra voluntat de no entrar en polèmiques ni discussions de cap mena. Abans al contrari, pensem assistir a la mostra com ho faria qualsevol altre ciutadà i participar d’una jornada festiva que sempre contarà amb el nostre suport incondicional.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario