29/9/16

La Mostra de Cuina torna aquest dissabte al Parc de la Muntanyeta



La Mostra estarà acompanyada per 
una exposició de comerç local

La Mostra de Cuina, trobada anual dels principals restauradors de la ciutat, torna aquest dissabte, 1 d'octubre (12-23h), al parc de la Muntanyeta amb una oferta especial per a tots els assistents de 2,5€ per degustació de menjar, de postres 1,50€, 1€ la beguda i les copes 3€. L'esdeveniment culinari, organitzat pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament, aplega la millor gastronomia de Castelldefels de manera que els assistents podran degustar les diferents propostes dels principals restauradors i xefs de la ciutat.
Durant tot el dia, la Mostra integrarà també una exposició de comerç local on els diferents expositors oferiran els seus productes i serveis. A més de diferents activitats complementàries d'hostaleria, comerç i oci, el programa de la jornada inclou la presentació del bartender i mixòleg Alberto Pizarro, que presentarà noves creacions per poder maridar amb alguns plats tipus de la nostra ciutat, així com la creació d'un còctel amb el nom de Castelldefels, que es podrà degustar; i música en directe amb les actuacions de Dj Frank Nicolas i La Mandarain.

Una Mostra més sostenible amb recollida selectiva i "coverdteria" municipal
Des de l'Ajuntament aquest any s'ha fet un esforç especial per fer de la Mostra de Cuina un esdeveniment sostenible amb diverses accions.
D'una banda, un servei especial de SERSA, a més a més de mantenir net el recinte, vetllarà per tal de que els contenidors no pateixin desbordaments i que les fraccions vagin a parar on toca cadascuna. Els restauradors tindran cubells per cada fracció i d'allà hauran d'abocar en una zona de contenidors des d'on els residus aniran a la planta de tractament que pertoqui. Els comensals disposaran de 6 punts de recollida selectiva amb un monitor per illa ecològica per informar i ajudar a les persones. 
D'altra banda, s'ha posat en marxa la iniciativa Coverdteria Sostenible, mitjançant la qual es recolliran coberts donats per la ciutadania per fer una coberteria col·lectiva municipal que en un futur pugui servir per altres esdeveniments (preferiblement de petit format) i així no fer servir coberts de plàstic, evitant així la generació de residus innecessaris i transformant els actes festius de Castelldefels en uns de més verds i sostenibles.
 
 www.laprensamagazine.cat páginas 77 a 82



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario