29/9/16

Mor el periodista i escriptor gastronòmic RODRIGO MESTRE

Periodista llicenciat, cuiner experimentat, viatger i cosmopolita consumat. Així era fins a la nit ahir el meu amic de tants anys i peripècies RODRIGO MESTRE MONTPEAT, que ens va deixar al no superar un atac al cor.
Columnista durant 25 anys en "El Periódico de Catalunya" i durant quinze anys redactor i articulista en la revista "Comer y Beber; membre del jurat que va atorgar en 2004 els Premis La Premsa de Gastronomia; autor de molts llibres dedicats a productes alimentosos, especialment de la nostra cuina tradicional i costumista. Amb el seu primer llibre "L'hàbit de menjar", editat en 1984, va començar l'èxit de la seva carrera literària combinada amb la la seva professió lligada a l'hostaleria heretada de la seva família.

Va dirigir diversos de programes radiofònics i també va participar en molts debats i programes en diverses cadenes de televisió. Prestigiós comentarista amb coneixement de causa de la bona i de la mala taula, en moltes de les seves cròniques va utilitzar diversos pseudònims: el més conegut "El Gorrero del Antifaz". Va ser col·laborador durant molt temps de les nostres publicacions com LA PREMSA MAGAZINE i un dels responsables del naixement de la pàgina web culinària carta Variada.

Descansi en pau el bon amic i company.

El sepelio tendrá lugar mañana jueves, a las 10,15 horas, en el tanatorio Sáncho Dávila, en Barcelona.



















www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario