16/2/17

Ja tenim el cartell de Carnaval!!




És obra d'una alumna de l'Institut Mediterrània, 
Sílvia García, que ha guanyat el concurs de cartells

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament ha cedit el protagonisme en el 
disseny del cartell de Carnaval als joves estudiants de Castelldefels.

El cartell guanyador d'enguany, que identificarà totes les accions comunicatives que es desenvolupin al voltant d'aquesta festa, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer, és obra de Sílvia García.


El segon premi ha estat per a Ariadna Poblet; i el tercer, per a Laura Buendía. Les tres primeres classificades del concurs són alumnes de l'Institut Mediterrània. Al concurs es van presentar també treballs de l'Escola La Ginesta.
Les guanyadores han rebut premis de 200, 150 i 100 euros en llibres, material informàtic o de papereria. A més, al centre educatiu guanyador li pertoquen 200 euros, també en material. 
Al vestíbul de l'Ajuntament es pot visitar una mostra en què s'exposen els cartells guanyadors i la resta d'originals que han participat enguany en el certamen.
 
Falten dues setmanes
L'Àrea municipal de Festes de l'Ajuntament de Castelldefels organitza, any rere any, el Carnaval de la ciutat, amb l'entrega entusiasta de diferents entitats, que munten les seves comparses i carrosses.
Enguany, a més, col·laboren estretament amb la festa del Carnaval les associacions veïnals dels barris de Baixador i Lluminetes, que assumeixen, el dissabte 25 al matí, el retorn d'aquesta festa a la platja. A més, com és tradicional, el Carnaval Infantil de diumenge a la tarda l'organitza la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament.
Pel que fa a la Gran Rua de Carnaval de dissabte a la tarda-nit, l'acte central de la festa, s'espera la participació d'una quinzena de comparses, que participaran en el concurs de disfresses.
El Rei Carnestoltes, un any més, tornarà a governar la ciutat i regnarà, per descomptat, en el decurs del Gran Ball que portarà l'Orquestra Tropical a la plaça de l'Església.
L'endemà, diumenge, se celebren el Carnaval Infantil i el de la Gent Gran.

 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario