21/2/17

Presentació de la 13ª edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2016/17




Els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, presenten el proper divendres 24 de febrer la 13ª Edició del Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017 en Roda de Premsa al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels a partir de les 10 del matí.

L'objectiu de la convocatòria és la de fomentar i premiar la creació, el  desenvolupament i la consolidació de noves activitats econòmiques a la zona del Delta del Llobregat i, tanmateix, donar suport i recolzament a les iniciatives empresarials, com a eines de dinamització de l'activitat socioeconòmica i creació de llocs de treball, innovació, qualitat de treball i amb els valors d'igualtat de gènere i progrés econòmic del territori.
La presentació de la convocatòria comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; la regidora de l'àrea de Promoció Econòmica de Castelldefels, Eva López; el regidor de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; la regidora de Comerç i Turisme de Viladecans, Carme Gimeno, i el regidor de Sant Boi de Llobregat, José Ángel Carcelén.
La convocatòria dels Premis Delta és biennal i estan emmarcats dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta. Poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2011 i 2015.
El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març de 2017


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario